Viaplay med stjernespekket mafiadrama-serie fra Irland til høsten: – Denne serien inneholder alt man kan håpe på, sier innholdssjef.

Filippa Wallestam, innholdssjef i NENT Group.

Viaplay-serien Kin spilles inn i disse dager i Dublin, med store stjerner som Aidan Gillen, Charlie Cox, Clare Dunne og Ciarán Hinds i hovedrollene, opplyser Nordic Entertainment Group (NENT Group) i en pressemelding.

Av: Sandra Andersen   2021-02-19 12:28:37 
  Sist oppdatert 2021-02-19 12:28:38 

Kin er en klassisk historie om blodsbånd, kjærlighet og lojalitet hos en irsk familie som blir innblandet i en mafiakrig, skriver de videre meldingen.

– Denne serien inneholder alt man kan håpe på fra et internasjonalt drama av høyeste kvalitet. Et velskrevet manus, et ekstremt begavet team foran og bak kameraet, og en veldig gripende historie om sorg, kjærlighet, smerte og de sterke båndene som knytter mennesker sammen, forteller innholdssjef i Viaplay, Filippa Wallestam.

Rollebesetningen byr på både irske og internasjonale stjerner, som Aidan Gillen (Game of Thrones), Charlie Cox (Daredevil), Clare Dunne (Herself), Ciarán Hinds (Red Sparrow), Sam Keeley (The Cured), Emmett Scanlan (Peaky Blinders) og Maria Doyle Kennedy (Outlander). Serien regisseres av kritikerroste Diarmuid Goggins og Peter McKenna er manusforfatter.

– Kin kommer til å bli et fantastisk tilskudd til vår allerede sterke rekke med internasjonale originalserier i år, og jeg gleder meg til at vi kan vise den til seerne våre, sier Wallestam.

Serien har premiere mot slutten av 2021, eksklusiv på Viaplay.