Velkommen til AV-debatt: – Vi ønsker å høre din stemme

Av: Avisa-Vest   2020-05-09 14:51:44 
  Sist oppdatert 2021-01-07 10:29:50 
Irriterer eller gleder du deg over ulike ting i samfunnet? Hva er du opptatt av? Har du opplevd noe du vil dele med andre? Vi vil høre stemmen din! Enten du er kvinne, mann, ung, gammel, minoritet eller majoritet. Vi håper å høre fra deg!

Slik gjør går du frem du sender debattinnlegget eller kronikken. Hvis du ikke ønsker å bruke skjemaet over, kan du sende innlegget ditt til redaksjonen på e-post debatt@avisa-vest.no vi tar imot korte og lange innlegg.

Her er noen tips, råd og kjøreregler til deg som vil komme på trykk med meningen din. Hovedkronikker kan være opptil 5000 tegn, men aller helst kortere. En replikk på ca 1500 tegn, og et kortere debattinnlegg mellom 1800 og 3500 tegn. Av og til hender det at vi må kutte i teksten din.

Innleggene ditt må signeres med fullt navn. All kommunikasjon skal foregå skriftlig via e-postadressen vår slik at vi oppnår god kommunikasjon og ingen misforståelser. Send gjerne med et portrettbilde av deg selv. Det er viktig at du har avklart rettighetene til dette bildet du eventuelt sender med fotografen som har tatt det.

Opplys også om hva som er din tittel. Tittel som i f.eks leder i en bedrift, sykepleier etc eller du bare er samfunnsdebattant. Obs! Vi får veldig mange innlegg hver eneste dag, og kan ikke publisere alle.

Lykke til med skrivingen hilsen redaksjonen i Avisa-Vest.

- - - - ANNONSE - - - -