Ungdommer festet for 100 000 – stakk fra regningen

Ungdommer spiste, drakk og tok massasje for 100.000 kroner, men var ikke like interessert da regningen kom.

Av: NTB   2021-02-25 14:44:22 
  Sist oppdatert 2021-02-25 14:44:23 

Det var torsdag formiddag at politiet fikk melding om at hotellet hadde blitt forsøkt svindlet av noen gjester. En 18 år gammel mann er pågrepet etter å ha forsøkt å lure seg fra regningen etter å ha festet for nesten 100.000 kroner på Norefjell ski & spa.

– Det var en gruppe unge mennesker som i flere dager hadde drukket, spist, tatt massasje, leid ski og festet i vei uten å betale for seg, sier operasjonsleder Marianne Mørch i Sør-Øst politidistrikt til NTB.

Da regningen skulle gjøres opp torsdag formiddag prøvde en 18 år gammel mann, som er hovedmistenkt i saken, å lure betjeningen på hotellet til å tro at han hadde betalt. Ifølge operasjonslederen viste mannen fram falske bankoverføringer til betjeningen.

Operasjonsleder sier at tre-fire personer har holdt til i en leilighet på hotellet i noen dager. I tillegg har det vært flere folk som har vært til og fra i leiligheten.

– De hadde opparbeidet seg en regning på opp mot 100.000 kroner. Slik jeg forstår det skulle den siktede spandere på alle, men det spørs vel om han har de pengene, sier Mørch.

Mannen er nå pågrepet og kjørt i arresten i Drammen.

– Der skal han avhøres, så får vi se om han erkjenner noe, sier hun.

- - - - ANNONSE - - - -