Trond Bentestuen fratrer som som direktør i Rema 1000 Norge

Trond Bentestuen fratrer som som administrerende direktør i Rema 1000 Norge. Foto: Pressebilde.

Bentestuen slutter som følge av uenighet om retningen videre for selskapet, opplyser Rema 1000 Norge i en pressemelding.

– Jeg ønsker å takke Trond for innsatsen som er lagt ned – spesielt for fokuset han har hatt på ETT REMA 1000 og for den anerkjennelsen han har sikret alle våre hverdagshelter gjennom en global pandemi, sier administrerende direktør i Reitan Handel AS og styreleder i Rema 1000 Norge Ole Robert Reitan.

Og legger til:

– Selv om vi nå avslutter vårt samarbeid, vil jeg understreke at vi skilles som venner, og at Trond er en flott fyr som vi heier på og ønsker all lykke videre, sier Reitan.

Gammel Rema-sjef overtar

Tom Kristiansen, som ledet selskapet i en årrekke, tar over stillingen som administrerende direktør for Rema 1000 Norge fra og med 18. mai, ifølge pressemeldingen.

Bentestuen begynte i Rema 1000 i 2018, da kom han fra jobben som konserndirektør for Walth Management & Insurance i DNB.

Torkel Fjørtoft, presseansvarlig i Rema 1000, ønsker ikke kommentere saken utover pressemeldingen.

I november ble det kjent at Reitan-familien vurderer å børsnotere Reitan Handel. Fra januar 2021 så byttet Reitangruppen navn til Reitan, og delte bedriften i områdene handel, eiendom og kapital.