TIPS OSS

Vet du om noe som har skjedd som vi burde skrive om? Er det noe vi burde undersøke nærmere? Har du bilder eller video flere burde se? Sitter du på en skikkelig gladsak, eller har du kanskje kunnskap om noe alvorlig som en journalist bør se nærmere på?

Vi i Avisa-Vest er avhengige av hjelp fra leserne for å kunne lage en best mulig nettavis. Redaksjonen ser gjennom alle tips vi får. Send inn ditt tips under eller til redaksjon@avisa-vest.no du kan også ringe oss på 53 21 52 79 døgnet rundt. For å sende inn materiale må du oppgi ditt navn, ditt telefonnummer eller e-postadresse vi kan kontakte deg på.

– Leserne av Avisa-Vest er viktige for oss, vi ønsker å dekke de sakene våre leserne er opptatte av, og det trenger ikke alltid være de helt store skandalene eller sensasjonene, men også mindre lokale saker, sier ansvarlig redaktør Sandor Dahl.

NB! Hvis du befinner deg på et skadested, husk å følge politiets ordre. Ikke gå i veien for hjelpemannskaper. Hvis nødetatene ikke er kommet på stedet, må du prioritere å hjelpe. Vi ønsker bilder fra stedet, men de må ikke være for nærgående.

Takk for at du tipser Avisa-Vest. Vi får ikke svart alle, men tar kontakt dersom tipset er av interesse. Honorering av bilder og video skjer normalt etter avtale, honorering av tips vurderes i etterkant dersom tipset fører til en sak.

Send inn tips til redaksjonen:

Innsendingsvilkår av tips og materiale