TIPS OSS

Vet du om noe Avisa-Vest burde skrive om eller noen redaksjonen burde intervjue?

Avisa-Vest sin redaksjon publiserer hver dag gjennom hele uken ferske nyheter og er hele tiden på jakt etter interessante nyheter.

Hver dag skjer det interessante ting innen næringsliv, sport, akutte-nyheter, økonomi og mange andre interessante emner. Vi ber leserne om å komme med flere nyhetstips, vet du om noe som er skjedd som vi burde skrive om? Er det noe vi burde undersøke nærmere? Har du bilder eller video fra en hendelse/ulykke? Send ditt tips til redaksjon@avisa-vest.no du kan også nå oss på 53 21 52 79 legg gjerne ved navn og telefonnummer når du sender tips eller bilder/videoer til oss. Du kan også be om å være anonym når du eventuell sender inn ditt tips.

– Leserne av Avisa-Vest er viktige for oss, vi ønsker å dekke de sakene våre leserne er opptatte av, og det trenger ikke alltid være de helt store skandalene eller sensasjonene, men også mindre lokale saker, sier ansvarlig nettredaktør Sandor Dahl.

Vi skal ikke bruke navnet ditt uten tillatelse, Avisa-Vest ønsker ikke bare tips om ulykker og hendelser, vi er interessert i alt som skjer i vårt land.

NB! Hvis du befinner deg på et skadested, husk å følge politiets ordre. Ikke gå i veien for hjelpemannskaper. Hvis nødetatene ikke er kommet på stedet, må du prioritere å hjelpe. Vi ønsker bilder fra stedet, men de må ikke være for nærgående.

Takk for at du tipser Avisa-Vest. Vi får ikke svart alle, men tar kontakt dersom tipset er av interesse. Honorering av bilder og video skjer normalt etter avtale, honorering av tips vurderes i etterkant dersom tipset fører til en sak.

Tips oss om saker: