Slutt for «Senkveld» etter to tiår: – Alle gode ting kommer til en slutt, sier programredaktør

TV 2-SJEF: Programredaktør Kathrine Haldorsen. Foto: Eivind Senneset, TV 2.

Etter 20 år er det slutt. Aller siste «Senkveld» sendes på TV 2 den 21. mai.

Av: Sandra Andersen   2021-04-12 10:14:23 
  Sist oppdatert 2021-04-12 10:20:44 

– Det har vært mange bærebjelker i TV 2s sendeskjema gjennom kanalens historie.«Senkveld» har vært et av de aller største, forteller programredaktør Kathrine Haldorsen i TV 2 i en pressemelding mandag.

«Senkveld» hadde premiere på TV 2 i 2001 med Tommy Steine og HC Andersen som programledere. Fra 2003 og til 2018 ble programmet ledet av Harald Rønneberg og Thomas Numme før Helene Olafsen og Stian Blipp tok over og har ledet «Senkveld» frem til nå. 

– Alle gode ting kommer til en slutt. Det gjelder også for «Senkveld» som har gitt oss to tiår med gode opplevelser. Programmet har betydd svært mye for seerne og gjort en enorm jobb for TV 2.Nå går vi mot nye tider og må vende blikket framover. Vi skal fornye oss og TV 2 må derfor prioritere annerledes. Når vi nå velger å takke av en av TV 2s viktigste programserier de siste 20 årene, så stopper vi mens programmet fortsatt er en suksess, forteller Haldorsen.

Det gjenstår nå seks programmer av den siste Senkveld-sesongen som avsluttes fredag 21. mai. 

– Da Thomas og Harald ga seg, ville alle være gjester. Nå går vi mot de aller siste seks sendingene i «Senkveld» sin historie. Vi lover seerne noen fantastiske programmer inn mot den store finalen. «Senkveld» kommer garantert til å gi seg på topp, sier TV 2s programredaktør.