Silje Nordnes inn som MGP-vikar.

 Silje Nordnes hopper rett fra «Maskorama» til den siste delfinalen i Melodi Grand Prix, etter at Ingrid Gjessing Linhave måtte melde pass med ryggproblemer. Foto: Julie Marie Naglestad/NRK.

Ingrid Gjessing Linhave har fått ryggproblemer og må stå over lørdagens MGP-delfinale. Det melder NRK i en pressemelding.

Av: Sandor Dahl   2021-02-12 19:19:17 
  Sist oppdatert 2021-02-12 19:19:18 

Silje Nordnes har tatt på seg ansvaret for å tre inn som programleder ved siden av Ronny Brede Aase og Kåre Magnus Bergh, etter at Gjessing Linhave har ledet de fire første delfinalene i MGP.

– Det er litt spesielt å kaste seg rundt på så kort varsel, men det er et stort velsmurt maskineri med masse flinke folk. Og jeg har jobbet litt med Kåre Magnus og mye med Ronny, for å si det mildt, og jeg kan ikke tenke meg bedre makkere å ha ved min side, sier Silje Nordnes i pressemeldingen, og legger til at hun føler seg mye tryggere etter sin egen programlederjobb i «Maskorama».

– MGP og Eurovision er noe av det beste jeg vet i hele verden, så det er en stor ære å kunne trå til når det er behov for det. Jeg er veldig lei meg for Ingrid sin del som ikke kan være med på innspurten i dette fantastiske sirkuset. Det er store sko jeg skal fylle, men jeg skal prøve å gjøre så godt jeg kan, sier Nordnes.

Gode ønsker på veien

Ingrid Gjessing Linhave har allerede ønsket sin egen vikar lykke til med programlederjobben i morgen.

– Jeg ønsker Silje masse lykke til med verdens morsomste jobb, nydeligste makkere og flotte artister. Mitt MGP-eventyr er dessverre over for denne gang på grunn av en rygg som sliter meg helt ut, sier Ingrid Gjessing Linhave.