Se videoen som har gått viralt av O’Briens stunt der hun vise frem sine akrobatiske ferdigheter: – Til å bruke føttene til å lukke bagasjekasser – i full uniform

SPEKTAKULÆRT: Lindsey O’Brien, 35, viser frem sine akrobatiske ferdigheter. Foto: South West News Service.

Flyvertinnen Lindsey O’brien imponerte kolleger med dette trikset da hun skulle lukke bagasjehyllene ombord på et fly i Philadelphia. Videoen har nå gått viralt etter O’Briens stunt…

Av: Sandor Dahl   2020-09-08 11:42:15 
  Sist oppdatert 2020-09-11 19:35:40 

Videoen viser Lindsey O’Brien, en 35-årig flyvertinne stå i midtgangen på flyet. Så snur hun seg på hodet og løftet beina opp i luften – før hun bruker sine bein iført høye hæler til å lukke fire bagasjebeholdere over setene. Hun snurret seg ned til midtgangen og løftet armene i triumf da medarbeiderne heiet henne på.

Videoen ble filmet i juni ombord på et fly som var bakkesatt i Philadelphia, på grunn av Covid-19. O’Brien, som har vært flyvertinne i seks og et halvt år, sa til avisen DailyMail.com: – Vi var på bakken mellom flyturene, og min kolleger ville at jeg skulle prøve trikset.

– Jeg pleide å gjøre yoga og var cheerleader i oppveksten, så kjernen min er ganske sterk, og jeg måtte se om jeg kunne gjøre det. Lindsey, som har bedt om at man ikke avslører flyselskapet hun jobber for, innrømmet at det tok rundt 20 forsøk for å det til perfekt, siden kollegene mine ville at jeg skulle lukke fire på en gang, sier hun til avisen.

- - - - ANNONSE - - - -