Savnede Jan Kristian Hedbo Danielsen (19) har meldt seg til politiet

Danielsen ble sist sett på Harebakken bussterminal i Arendal den 7.september 2020. Etter planen skulle han ta bussen til Skien.

Av: Sandor Dahl   2020-10-22 08:56:49 
  Sist oppdatert 2020-10-22 15:02:25 

OPPDATERING kl. 15:12: – Den savnede Jan Kristian Hedbo Danielsen har torsdag ettermiddag selv tatt kontakt med politiet, han er i god behold, skriver Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

Den siste kontakten med savnede var 25.september via sosiale medier. Han hadde da på seg de samme klærne som han er avbildet med under.

Det er Jan Kristian Hedbo Danielsen (19) som er savnet ved, observasjoner eller andre opplysninger ta kontakt med politiet. Foto: Politiet.

– Det er sannsynlig at han er i Grenlandsområdet, men vi kan ikke vite helt sikkert, sier etterforskningsleder Ann-Cathrin Stavdal Johansen ved politiet i Grenland.

– Vi har heller ingen indikasjoner på at det har skjedd noe straffbart, men vi må holde alle muligheter åpne, sier Stavdal Johansen.

Dersom noen har sett Jan Kristian Hedbo Danielsen, eller kan ha opplysninger om hvor han kan befinne seg, bes de om å ta kontakt med politiet på telefon 476 96 200.

– Dersom Jan Kristian selv ser denne etterlysningen ber vi han om å kontakte enten oss eller familien sin, avslutter etterforskningslederen.

- - - - ANNONSE - - - -