Sandefjord Fotball inngår ny sponsoravtale med grønt mobilselskap – stadion blir også omdøpt!

F.v. Espen Bugge Pettersen i Sandefjord Fotball og Øistein Eriksen i Release.

Mobilselskapet Release blir ny sponsor for Sandefjord Fotball, og arenaen til eliteserielaget får nytt navn. Heretter skal Sandefjord Fotball spille på Release Arena.

Det skriver klubben selv i en pressemelding onsdag.

– Sandefjord Fotball er svært fornøyd med å inngå et samarbeid med Release som ny stadionsponsor fra 2021. Avtalen gir oss god og langsiktig verdi med mange mulige synergier. Samtidig er vi stolte av å få en aktør med sterke lokale røtter til å bekle stadionnavnet, sier Espen Bugge Pettersen, daglig leder i Sandefjord Fotball. 

Merkedag for oss

– Dette er en merkedag for oss. Sandefjord Fotball og Release har det til felles at begge har store ambisjoner, velutviklet konkurranseinstinkt og vi mener alvor med vårt fokus på bærekraft, sier en glad Release-sjef Øistein Eriksen.

Sandefjordselskapet Release startet opp sommeren 2020. Det grønne mobilselskapet kjøper inn, fornyer, selger og leier ut brukte mobiler, med eller uten abonnement. Release er også garantisten for at mobiler får et langt liv, og at innholdet resirkuleres på riktig måte når telefonen er slitt ut.

– Vi ønsker å være en lokal kraft og dette er en langsiktig avtale for begge parter. Nå skal vi blant annet forsyne klubben med grønne mobiler, sier Eriksen.

Det betyr at Sandefjord-spillerne også tar en offensiv rolle i kampen mot sløsing av klodens ressurser, ved å leie brukte mobiler fra Release.

– Vi er begge underdogs og vil opp og fram i konkurranse med større aktører. Vi gleder oss over et spennende samarbeid både i år og i årene som kommer, kommenterer Bugge Pettersen.

Release og Sandefjord Fotball startet dialogen allerede i fjor, om den nye platinumavtalen.