Regine Anthonessen går fra VG-sporten til NENT-GROUP: – Vi har henne hatt i kikkerten lenge, sier sportssjef

Regine Anthonessen tar steget fra VG til sporten i Nordic Entertainment Group. Foto: NENT-GROUP.

Det opplyser Nordic Entertainment Group i en pressemelding mandag ettermiddag.

Av: Sandor Dahl   2021-03-15 15:16:02 
  Sist oppdatert 2021-03-15 15:17:09 

NENT-GROUP overtar en rekke store sportsrettigheter i tiden fremover. Fra høsten blir vintersport i form av blant annet langrenn, alpint og hopp en stor del av Viaplay og de lineære TV-kanalene sine flater. Fra sommeren 2022 kommer også engelsk toppfotball i form av Premier League.

Nå styrker sportsavdelingen stallen med reporter Regine Anthonessen fra VG. Anthonessen har vært ansatt i VG Sporten siden 2017, der hun blant annet har jobbet med Ski-VM, Eliteserien, håndballmesterskap for herrer, OL i Pyeongchang, samt sjakk-VM. Siden 2019 har hun jobbet som nyhetssjef på sporten. Hun har tidligere også jobbet i TV 2 Sporten.

Anthonessen vil blant annet jobbe med de kommende vintersportsrettighetene.

– Regine er en vi har hatt i kikkerten lenge. Til tross for sin unge alder har hun allerede opparbeidet seg en imponerende cv. Vi tror hun vil stå i spissen for neste generasjons sportsjournalister, og gleder oss til hun skal være med å sette farge på våre sendinger, sier sportssjef i NENT-Group, Kristian Oma.

En drøm går i oppfyllelse

– Jeg har stortrivdes med å jobbe i VG, men det var umulig for meg å si nei til å bli med på alt det spennende som skjer i NENT fremover. Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med direktesendt sport, og gleder meg veldig til å kunne jobbe tett på noen av landets mest populære utøvere og idretter. Jeg er veldig takknemlig for at jeg får mulighet til å være med på å formidle det som helt sikkert kommer til å bli noen av Norges største sportsøyeblikk i årene som kommer, sier Anthonessen.

– Jeg er imponert over måten NENT løser de rettighetene de har i dag, og jeg ser veldig frem til å bli del av dette teamet, sier hun.

Regine Anthonessen vil starte i NENT-Group rett over sommeren, fremkommer det av pressemeldingen.

- - - - ANNONSE - - - -