Politiet starter etterforskning etter at Alf (79) ble meldt savnet i Møre og Romsdal

SAVNET: Alf Palmer Svinnset (79) ble meldt savnet av politiet lørdag. Foto: Politiet.

Politiet har startet etterforskning.

Politiet i Møre og Romsdal har startet etterforskning i forbindelse med at 79 år gamle Alf Palmer Svinnset fra Molde er meldt savnet.

– Vi mener at det er rimelig grunn til å starte etterforskning blant annet med tanke på at det kan ha skjedd en straffbar handling. Både taktisk og teknisk etterforskning er i gang, sier seksjonssjef for etterforskning, forebygging og etterretning ved Molde politistasjon i en pressemelding.

Politiet opplyser i pressemeldingen at de har alle muligheter åpne, og at de jobber opp mot fire hypoteser:

«At det har skjedd en kriminell handling, at det har skjedd en ulykke eller et uhell, selvdrap eller frivillig forsvinning»

Svinnset ble meldt savnet av politiet lørdag 5. juni.

79-åringen er rundt 180 centimeter høy og har tynt, mørkegrått hår.

Politiet har ikke indikasjoner på at den savnede befinner seg utenfor Møre og Romsdal.

Det ble ved etterlysningen lørdag meldt at Svinnset var sist sett i Molde på formiddagen tirsdag 1. juni rundt klokken 11.30, men etterforskningen er ikke låst til noe tidspunkt.

– Alle som kan ha opplysninger bes om å kontakte politiet. Folk må ikke nøle med å ta kontakt, så får det bli opp til politiet å vurdere hva som er relevant eller ikke, sier Woie.

De oppfordrer også alle om å sjekke i hager, uthus og andre steder.

Møre og Romsdal politidistrikt ber om at folk som har hatt observasjoner av den savnede eller har opplysninger i saken om å tipse på: https://tips.politiet.no/møreogromsdal, ringer 02800 eller tar kontakt via Nettpatruljen.