Politiet starter etterforsking etter funn av levninger i Agder

Politiet har startet etterforskning etter at det ble funnet levninger ved Nautholmen i Tvedestrand 27. mars i år opplyser Agder politidistrikt i en pressemelding onsdag.

Av: Sandor Dahl   2021-04-07 12:47:07 
  Sist oppdatert 2021-04-09 10:36:12 

– Det er gjort funn av levninger i form av deler av et skjelett samt noen klesplagg. Funnet ble gjort delvis i vannet og delvis på land. Det ble straks satt i gang en åstedsundersøkelse av politiet, sier lensmann i Holt lensmannsdistrikt Odd Holum.

Funnet ble gjort av en person som var på tur i området og politiet har gjort flere søk i området med bistand fra Redningsselskapet og dykkere fra Østre Agder brannvesen. Politiet regner med å avslutte undersøkelsene på stedet i løpet onsdagen.

Lokalt er det ingen som er meldt savnet som kan knyttes opp mot funnet på Nautholmen. Funnet vil bli undersøkt opp mot savnetmeldinger både i Norge og internasjonalt. Levningene bærer preg av å ha ligget i sjøen en stund, og kan ha blitt ført til funnstedet av vind og strømforhold.

– De funnene vi har gjort er sikret og sendt til kriminalteknisk undersøkelse. Foreløpig kan vi ikke si noe om hverken kjønn eller alder på vedkommende, men vi håper kriminaltekniske og rettsmedisinske undersøkelser vil gi oss svaret på dette, sier Holum.