Politiet i Trondheim etterlyser vitner i forbindelse med voldtekt av seks år gammel jente

ETTERLYSER: Politiet ber vitnet sentralt i bildet om å melde seg til politiet. Foto: Politiet.

Politiet har startet en etterforskning rundt det som skal være voldtekt av en seks år gammel jente i Trondheim. Overgrepet skal ha skjedd fredag ettermiddag på Heimdal. Politiet oppfordrer av føre var prinsippet foreldre til å være litt ekstra oppmerksomme.

Av: Sandra Andersen   2020-10-24 11:20:43 
  Sist oppdatert 2020-10-24 11:56:27 

– Vi ser svært alvorlig på denne hendelsen. Dette har skjedd i et boligområde på dagtid ovenfor et barn som er på vei hjem fra skolen. Vi har satt alle tilgjengelige resurser inn i etterforskningen, sier Bente Bøklepp politiadvokat i Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

– Det er snakk om en jente som er snart seks år. Hun ble stoppet av en fremmed mann og befølt da hun var på vei hjem fra skolen, sier Bøklepp.

Politiet fikk meldingen om hendelsen fredag klokken 14:40.

Hun sier at de etterforsker saken som voldtekt av barn. Jenten klarte å komme seg unna mannen, for så å si ifra til foreldrene sine.

Ingen mistenkte

– Politiet har iverksatt etterforskning og jobber nå med vitneavhør, rundspørringer i området og andre tekniske undersøkelser, sier politiadvokaten.

Politiet skriver også at de tror dette dreier seg om en enkeltepisode, da de ikke har fått melding om at noen andre har opplevd det samme.

Vi oppfordrer derfor av føre var prinsippet foreldre til å være litt ekstra oppmerksomme, da gjerningsmannen ikke er pågrepet sier Bøklepp.

Politiet ønsker tips

Jenta var på vei hjem fra Breidablikk skole, fredag ettermiddag. Hendelsen fant sted i området mellom Mentz Skjetnes vei og Distriktslege Øverlids vei på Heimdal.

Bøklepp ber om at vitner som var i området mellom klokken 14 og 15 tar kontakt med politiet på telefon: 734 89 400.

Politiet ber også om at personer som har kamera i kjøretøy/boliger/industribygg eller lignende i området fra Breidablikk skole til Mentz Skjetnes vei melder seg til politiet på tipstelefonen slik at vi kan gjennomgå disse.

Det er gjort observasjon av en person som beveger seg langs Mentz Skjetnes vei ca. kl 14:20, og politiet ber om at denne personen melder seg. Om det er personer som kjenner til personens identitet eller har sett personen samme dag bes de melde seg for politiet på tipstelefon. 

Det var Adresseavisen som først omtalte saken.

- - - - ANNONSE - - - -