Politiet i Skien med et av de største hasjbeslagene i Norge. Beslaget har en gateverdi på omlag 140 millioner kroner

Det er politiet i Telemark som leder etterforskningen av saken, med ressurser fra flere enheter i distriktet. Det er trolig at hasjen var ment for større deler av landet. Foto: Politiet.

Politiet i Skien pågrep lørdag 21.november to personer i forbindelse med et beslag av over 700 kg hasj.

Av: Sandor Dahl   2020-12-01 18:54:59 
  Sist oppdatert 2020-12-01 19:01:25 

Det var ved et lagerlokale på Kjørbekk i Skien politiet lørdag 21.november pågrep en norsk og en litauisk mann. I en polskregistrert trekkvogn med henger ble det funnet mellom 700-800 kilo hasj, noe som gjør det til et av de største enkeltbeslagene av hasj i Norge. Gateverdien for beslaget er trolig på rundt 140 millioner kroner, opplyser Sør-Øst politidistrikt i en pressemelding.

I etterkant har ytterligere én norsk statsborger blitt pågrepet av politiet.

– Alle mennene er siktet for grov narkotikakriminalitet, opplyser politiadvokat Odd Skei Kostveit ved politiet i Skien.

– Politiet mener at det er flere personer involvert, og vi kan derfor heller ikke utelukket at flere personer vil bli pågrepet, sier Skei Kostveit.

Det er politiet i Telemark som leder etterforskningen av saken, med ressurser fra flere enheter i distriktet. Det er trolig at hasjen var ment for større deler av landet.

– En av politiets hypoteser er at hasjen har kommet med den polske traileren, og på den måten fremstår det som organisert, sier politiadvokaten.

- - - - ANNONSE - - - -