Politiet: «Hettemannen» har meldt seg – er sjekket ut av Hagensaken

MELDT SEG: – Politiet er takknemlige for å få avklart dette og ønsker å takke publikum for den bistand vi har fått i arbeidet med å identifisere mannen, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø i Øst politidistrikt. Foto: NTB.

Mannen som i mediene er omtalt som «Hettemannen», som politiet har etterlyst i Lørenskogsaken, er identifisert. Vedkommende skal ha meldt seg i onsdag kveld.

Av: Sandor Dahl   2020-10-22 08:36:18 
  Sist oppdatert 2020-10-22 08:36:21 

Etter medieoppmerksomheten meldte en mann seg på Lillestrøm politistasjon i går kveld, skriver Øst politidistrikt i en pressemelding.

I sommer gikk politiet ut og etterlyste en mann som ble fanget opp av overvåkningskameraer i nærheten en drøy time etter det siste sikre livstegnet fra Anne-Elisabeth Hagen. Den ukjente mannen, som ifølge politiet har dekket til ansiktet, blir sett gående på en overvåkningskamera fra Lørenskog ishall, ned forbi Metro senter og ned mot Sloraveien.

– Vedkommende er en norsk mann i 60-årene, som bor i nærområdet. Han meldte seg på politivakten i Lillestrøm onsdag kveld, etter å ha sett etterlysningen i mediene, sier politiinspektør Agnes Beate Hemiø i Øst politidistrikt

– Han har avgitt forklaring om egne bevegelser til politiet, og har fremlagt dokumentasjon, blant annet i form av elektroniske spor, som verifiserer opplysningene. Hans forklaring støttes også av vitner, sier Hemiø.

Han har ingen kjent tilknytning til saken, og han er sjekket ut av saken.

– Politiet er takknemlige for å få avklart dette og ønsker å takke publikum for den bistand vi har fått i arbeidet med å identifisere mannen, sier hun.

- - - - ANNONSE - - - -