Person siktet etter falsk anmeldelse om å ha blitt frastjålet 12.000 kroner i Brumunddal

Politiadvokat Julie Dalsveen i Innlandet politidistrikt.

Vedkommende er nå siktet for å ha anmeldt en straffbar handling som ikke har funnet sted samt for å ha avgitt uriktig forklaring for politiet.

Av: Sandor Dahl   2021-04-08 12:13:39 
  Sist oppdatert 2021-04-08 12:16:38 

Det var 28. mars at en person tok kontakt med politiet og fortalte at vedkommende var blitt frastjålet en større kontantbeløp på 12 000 kroner i Brumunddal sentrum den 28. mars. Ranet ble omtalt også i media, politiets etterforsking viser nå at det anmeldte forholdet aldri har funnet sted, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

– Det er ikke grunn til at publikum skal uroe seg for om gjerningsmenn er på frifot. Det er videoovervåkning i Brumunddal sentrum som har bidratt til oppklaring av saken, sier politiadvokat Julie Dalsveen i Innlandet politidistrikt.

Siktet

Fornærmede i saken er nå siktet for å ha anmeldt en straffbar handling som ikke har funnet sted samt for å ha avgitt uriktig forklaring for politiet. Siktede ble pågrepet onsdag 7. april 2021 og har i avhør erkjent straffskyld etter siktelsen.

Politiet anser saken som oppklart, heter det i pressemeldingen.

Ifølge Ringsaker Blad dreier er det en kvinne i 50-årene som er siktet i saken i forbindelse med etterforskningen av tyveriet av mange tusen kroner i Brumunddal.

- - - - ANNONSE - - - -