Ørjan (24) sitt dødsfall etterforskes nå som alvorlig straffbar handling

SAVNET: 24 år gamle Ørjan Helmer Gundersen Solum. Foto: Privat/Politiet.

Politiet mener hypotesen om at Ørjan Helmer Gundersen Solum (24) har vært utsatt for en alvorlig straffbar handling, er styrket.

Av: Sandor Dahl   2020-12-01 11:17:23 
  Sist oppdatert 2020-12-08 13:09:14 

Solum ble funnet død i Steinsåsgruvene utenfor Arendal 19. mai, etter å ha vært savnet siden 25. mars.

Han ble sist observert ved Bratthenget 29B klokken 17:50.

Politiet foretok fysiske målinger av basestasjonene i området rundt adressen og Steinsåsgruvene for to uker siden. Dette for å kunne arbeide enda mer målrettet med å finne ut om noen har vært i nærheten av Solum, og stedet der han sist ble sett, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding.

– Vi har nå kommet inn i en fase der vi ser at noen personer er av særlig interesse for den videre etterforskning. Det betyr at politiet undersøker om konkrete personer er skyld i Solums død, sier politiadvokat Vanja Bruvoll.

Politiet vil på bakgrunn av innkommet informasjon i etterforskingen gjennomføre ytterligere undersøkelser og filming av Steinsåsgruvene denne uken.

Det har nå gått et halvt år siden Solum sist ble observert, og politiet er fortsatt interessert i informasjon fra publikum som kan være av interesse for saken. Dersom noen har tips eller informasjon i saken bes disse kontakte politiet på https://tips.politiet.no/web/.

- - - - ANNONSE - - - -