Norge skal kjempe om OL-plass til helgen, nå slutter Malin Aune seg til landslaget

Malin Aune har spilt på landslaget siden 2015. Nå gleder hun seg til å kjempe om en OL-plass. Foto: Claus Fisker/NTB.
Malin Aune har spilt på landslaget siden 2015. Nå gleder hun seg til å kjempe om en OL-plass. Foto: Claus Fisker/NTB.

– Personlig er det et stort mål jeg har. Det er en drøm å få spille et OL. Det betyr veldig mye for meg, sier Malin Aune igjennom en pressemelding fra Norges Håndballforbund.

Av: Sandor Dahl   2021-03-17 14:06:49 
  Sist oppdatert 2021-03-17 14:06:50 

Håndballjentene har vært med i OL åtte ganger. Det har resultert i to gull, to sølv og to bronse til de norske jentene. Helgens OL-kvalifisering avgjør om Norge på nytt skal få spille om den gjeveste tittelen, og Aune håper laget kan dra nytte av godfølelsen fra EM i desember. 

– Det blir veldig spennende. Vi gjorde det jo veldig godt i desember, så jeg håper vi kan ta med oss det vi gjorde bra der. Vi jobbet godt i forsvar, og det blir viktig nå også for det er to gode lag vi møter. Ellers har vi mye fart i laget og angrepsspillet fikk vi drillet mye på i desember, så vi må egentlig bare fortsette med det som fungerte i EM.

Håndballjentene møter Romania og Montenegro i kvalifiseringen – to sterke motstandere som begge var med i OL i 2016, og som naturligvis har ambisjoner om å ta seg til Tokyo.

– Det er en tøff gruppe. Vi må virkelig være skjerpet og være på det nivået vi var på i mesterskapet. Det er ikke så lenge siden, så jeg føler vi kan fortsette der vi slapp. Alle jentene er gira på at vi skal kvalifisere oss og få den plassen, sier kantspilleren.

- - - - ANNONSE - - - -