Nordisk Film Kino åpner sin kinoavdeling på Ringen fra og med 8. mai

Av: Redaksjonen   2020-05-02 12:30:50 
  Sist oppdatert 2020-05-02 12:30:53 

Nordisk Film Kino åpner sin kinoavdeling på Ringen fra og med 8. mai. Ytterligere elleve kinoer vil åpne fredag 11.mai, skriver selskapet i en pressemelding lørdag.

– I første omgang satser vi på en delvis åpning. Når vi nå åpner 8. mai på Ringen i hovedstaden, blir det tre til fire forestillinger per sal i første omgang. Hvor mange saler vi kommer til å ta i bruk og hvilke filmer vi skal vise fra start er foreløpig ikke klart, sier administrerende direktør i Nordisk film Kino Jannicke Haugen.

Hvis alt går etter planen vil ytterligere elleve kinoer åpne 15. mai. Deretter kinoene i Asker, Askim, Colosseum i Oslo, Halden, Horten, Hønefoss, Tønsberg (Kilden), Kristiansund, Lagunen i Bergen, Verdal og Vika i Oslo.

De siste månedene har kinoaktøren jobbet med å få på plass sikkerhetsrutiner og informasjon slik at de ansatte skal føle seg trygge nok til å drifte i henhold til smittevernreglene.

Det er ennå ikke fastsatt datoer for åpning av kinoene Gimle, Symra, Saga, Klingenberg i Oslo – eller Løvenvold i Ålesund.

- - - - ANNONSE - - - -