Nicolai (24) er savnet etter vannscooter-ulykken ved Salhusfjorden i Vestland. Familien ber nå om hjelp til letingen

Nicolai Øvrås Espetvedt (24) er savnet etter vannscooterulykken. Foto: Privat.

– Det er 24 år gamle Nicolai Øvrås Espetvedt som er savnet etter ulykken på Salhusfjorden fredag ettermiddag.

Av: Sandra Andersen og NTB   2021-04-18 12:21:45 
  Sist oppdatert 2021-04-18 12:26:56 

Nå ber familien om hjelp til letingen etter 24-åringen fra Alver kommune i Nordhordland. De har selv vært ute i båt på lørdag og søndag.

Politiet har nå offentliggjort 24-åringens navn, etter ønske fra de pårørende. De har selv også delt et innlegg på Facebook søndag formiddag der de skriver at de håper folk vil hjelpe de å søke etter Nicolai.

– Vi setter stor pris på om det er noen som vil hjelpe oss å lete fra båt etter han. Vi trenger at han blir funnet skriver søsteren Malin Rosenborg i innlegget.

Lørdag kl. 12 avgjorde HRS at redningsaksjonen skulle avsluttes. Da hadde store mannskaper fra Redningsmannskapet, brannvesenet, politiet, Kystvakten og redningshelikopter fra Florø. Også frivillige organisasjoner søkt etter Nicolai siden fredag ettermiddag. Dermed gikk leteaksjonen over i en ny fase, der man nå leter etter enn antatt omkommet person. Søket videre ledes av Vest politidistrikt.

Kameraten som overlevde vannscooterulykken har forklart til politiet at han falt av vannscooteren og kjempet med å komme seg opp på den igjen.

Broren min Nicolai er savna etter vannscooter-ulykka som skjedde fredag, i Bergen. Vi setter stor pris på om det er noen som vil hjelpe oss å leite fra båt etter han. Vi trenger at han blir funnet. ❤

Publisert av Malin Rosenborg Søndag 18. april 2021