NENT-GROUP og Telia enige om ny TV-avtale!

Nordic Entertainment Group (Nent Group) og Telia Norge har blitt enige om en ny TV-avtale etter 25 dager med svarte TV-skjermer.

Av: Sandra Andersen   2021-03-26 14:17:08 
  Sist oppdatert 2021-03-26 14:17:09 

– Vi er glade for å kunne bekrefte at vi har blitt enige med Telia om en helt ny avtale som sikrer at kundene deres igjen får tilgang til våre kanaler. Nent Groups innhold har aldri vært bedre, og i tiden fremover kommer det enda mer å glede seg over. Til høsten starter skisesongen og vi er stolte over å kunne tilby FIS-rettigheter som langrenn, hopp, alpint og kombinert til Telia-kundene, sier kommersiell direktør i Nent Group, Kim Poder.

Det skjer etter en lengre konflikt, der Poder selv gikk hardt ut og sa at «samarbeidet er avsluttet».

Nå har partene funnet sammen om en ny avtale etter at Telia for tredje gangen på rad i løpet av et år har vært i tilsvarende konflikt med både TV 2 og Discovery Norway.

Konflikt med TV 2 resulterte i 33 dager med svarte skjermer for kundene les mer om det her: https://avisa-vest.no/tv2-har-gitt-telia-tillatelse-til-a-skru-pa-tv-2s-kanaler-mens-de-forhandler-videre-men-telia-nekter-fortsatt/

Tøffe forhandlinger

I en melding sier begge partene at de er svært fornøyde med å komme i mål med en ny avtale. 

– Det har vært noen tøffe forhandlinger, men vi ser nå fremover mot et langsiktig samarbeid med Nent. Telia og Nent har hatt et godt samarbeid i mange år, og sammen ligget langt fremme i å tilpasse tilbudet i tråd med kundebehov og seeratferd i det norske markedet. Vi ser nå frem til å videreutvikle dette ytterligere i tiden fremover, sier administrerende direktør for Telia Norge, Stein-Erik Vellan.

Vellan sier han er lei seg for at konflikten rammet kundene.

– Vi er glade for at vi igjen kan gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud, men jeg vil samtidig beklage situasjonen som har vært de siste ukene overfor våre kunder. Vi forstår frustrasjonen, men vi har nå funnet en god løsning for begge parter, sier Vellan.

Telias kunder vil beholde 25 ekstra TV-poeng i april, få gratis tilgang til den nye storfilmen «Den Største Forbrytelsen» gjennom påsken samt at den nye strømmetjenesten Paramount+ vil være gratis i Telia Play hele april som tidligere annonsert.