Mann i 50-årene ble funnet skadet utendørs i Brumunddal, en person siktet for grov kroppsskade

Politiet mistenker at det har skjedd noe kriminelt med bakgrunn i funn på stedet, vitner til hendelsen bes og melde seg for politiet. Foto: NTB.

Mannen i 50-årene kjørt til Hamar sykehus etter voldshendelse. Det pågår nå etterforskning på stedet.

Av: NTB og Sandra Andersen   2020-12-15 16:00:43 
  Sist oppdatert 2020-12-15 18:18:51 

OPPDATERING: Klokken 17:45 opplyser politiet i Innlandet i en pressemelding at de har pågrepet og siktet en person for grov kroppsskade etter hendelsen. Personen meldte seg selv til politiet.

– Det foregår taktisk og teknisk etterforskning deriblant avhør av vitner, for å få oversikt i saken og klarlagt hva som faktisk har skjedd, fremkommer det av meldingen.

Politiet ber vitner som kan ha informasjon i saken ta kontakt på telefon 02800.

Tirsdag ettermiddag rykket politi og ambulanse ut til Kongsvegen i Brumunddal etter funn av en skadet mann, melder politiet i Innlandet på Twitter.

– Det var ved 13:35-tiden at AMK fikk melding om en mann var funnet skadd utendørs i Brumunddal. Han var bevisst når han ble kjørt bort, men skadeomfanget er ukjent. Dette fremstår som en alvorlig voldshendelse, sa operasjonsleder Bård Einar Hoft i Innlandet politidistrikt til NTB.

Mistenker kriminell handling

Politiet mistenker at det har skjedd noe kriminelt med bakgrunn i funn på stedet. De vil ikke kommentere hvor vidt det har blitt benyttet våpen i forbindelse med hendelsen.

Ved 14:30-tiden melder politiet at de har kontroll på en person i forbindelse med hendelsen.

– Vedkommende har status som mistenkt. Det er uklart om det har vært flere involverte, sa Hoft.

– Vi vet ikke noe mer om status på den skadde personen. Det må vi komme tilbake til, sa operasjonslederen.

- - - - ANNONSE - - - -