Mann funnet død i Kristiansund

Mandag ble det gjort funn av en død mann i nærheten av en skole i Kristiansund melder, politiet i Møre og Romsdal i en pressemelding. De tror at det er mannen som tidligere har blitt meldt savnet.

Av: Sandra Andersen   2021-02-22 21:00:08 
  Sist oppdatert 2021-02-22 21:00:09 

Mannen ble funnet i 15-tiden av to mindreårige jenter, som fikk varslet foresatte og deretter politiet.

Politiet skriver videre i pressemeldingen at de foreløpig er usikre på mannens identitet, men at de tror at mannen er en person som tidligere har blitt meldt savnet i området.

– Kriminalteknikere har i ettermiddag arbeidet på stedet, sier politiinspektør Ove Brudevoll i Møre og Romsdal politidistrikt.

Den savnedes pårørende er varslet om funnet.

– De to mindreårige jentene gjorde alt riktig, og de fortjener honnør for måten de opptrådte på etter at de så den avdøde ligge i snøen, sier politiinspektøren.

Ikke mistanke om noe kriminelt

Politiet opplyser at det foreløpig ikke er noe som tyder på at mannen har blitt utsatt for noe kriminelt.

– Vi kan ikke på dette tidspunktet være sikre på avdødes identitet, men det er grunn til tro at det er personen som har vært meldt savnet som nå er funnet død. Funnstedet ligger innenfor det definerte området der vi tidligere har utført søk, sier Brudevoll.  

Han opplyser at avdøde vil bli sendt til rettsmedisinsk obduksjon ved St. Olavs hospital. Der vil det også bli foretatt sikker identifisering av avdøde.

- - - - ANNONSE - - - -