Leder: – Vi må alle fortsette å bidra til den felles dugnad for å forhindre smittespredning

Smitten stiger i landet vårt og nå er det på tide at alle tar sitt ansvar bevisst.

Av: Avisa-Vest   2021-01-15 16:29:36 
  Sist oppdatert 2021-02-26 13:14:02 
Dette er en leder. Lederartikkelen uttrykker Avisa-Vest publisistiske mening.

Kjære alle sammen nå må vi som har syndet med smittevernet ta et tak. Alle besteforeldre, mødre, fedre og tanter og onkler trenger dere. Norge trenger dere.

Den siste tiden har smitten økt igjen i landet vårt man skjønner at strenge tiltak kan virke utrolig kjipe, men vær så snill, følg myndighetens råd. Slik at vi så snart som mulig kan åpne samfunnet igjen. Du/dere blir kanskje ikke syke, men tenk på dine medborgere.

– Dette viruset vil ikke vare evig om vi står sammen i en felles dugnad. De aller fleste er ikke i den mest utsatte gruppen for koronaviruset, men at de aller fleste mest sannsynlig kjenner noen som er det, og tenk på din egen fremtid hvordan høy sosial kontakt kan medføre at, arbeidsmarkedet ikke reiser seg igjen, eller at du for tatt ferdig studier eller noen du er glad i blir alvorlig syke. Tenk konsekvenser før du går ut og har høy sosial kontakt.

– Vi må alle fortsette å bidra til den felles dugnad for å forhindre smittespredning. Tenk på de som kan dø eller bli alvorlig syk om de blir smittet. Vær et medmenneske og begrens din sosiale krets. Da kan du si rakrygget at du har bidratt på dugnaden.

Tenk på fellesskapet før du tenker på deg selv.

- - - - ANNONSE - - - -