Kygo lanserer ny låt sammen med Tina Turner: – Han er henrykt over å få lov til å samarbeide med den amerikanske artisten.

STOLT: Det føles uvirkelig å få muligheten til å jobbe med en så legendarisk artist. Kan ikke vente til dere alle får høre det, sier Kygo i en twittermelding.
NORGE: (NTB) – På fredag slipper Kygo ny låt sammen med Tina Turner, melder bergenseren på sin egen Twitter-konto.
Av: NTB og Sandor Dahl, Journalist   2020-07-13 18:12:29 
  Sist oppdatert 2021-02-28 22:16:56 

På Twitter skriver artisten Kyrre Gørvell-Dahll bedre kjent under artistnavnet «Kygo» at han er henrykt over å få lov til å samarbeide med den amerikanske artisten. Kygo selv antyder i et vedlagt bilde at det er snakk om en remiks av den tidligere monsterhiten «What’s love got to do with it».

– «What’s love got to do with it» er en av mine favorittlåter gjennom tidene, og det føles uvirkelig å få muligheten til å jobbe med en så legendarisk artist. Kan ikke vente til dere alle får høre det, skriver Kygo i meldingen.

I starten av karrieren gjorde Kygo mange remixer av andre kjente låter. Etter hvert som han selv ble en snakkis internasjonalt, begynte han å produsere låter i samarbeid med flere store stjerner. På listen over artister han har samarbeidet med finner vi blant annet Selena Gomez, Julia Michaels og Ellie Goulding.

Det var VG som først omtalte saken.

Tina Turner er blant verdens mest kjente artister, og har i løpet av sin karriere solgt over 200 millioner plater verden over. Hun skal også ha solgt flere konsertbilletter enn noen annen soloartist. Turner har laget en rekke hits, som «The Best», «Proud Mary» og «Let’s stay together».