Kvinne funnet død i Oslo – mann i 20-årene drapssiktet

Seksjonsleder ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt Anne Alræk Solem.

En mann i 20-årene er siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død kvinne på en adresse øst i Oslo tirsdag morgen. Politiet har igangsatt en full drapsetterforskning.

– Politiet har per nå ikke sikker identitet på den avdøde, men vi har en formening om hvem det er. Det har tatt oss noe tid å få varslet pårørende i saken. De pårørende blir ivaretatt av pårørendekontakter, sier seksjonsleder ved drapsseksjonen i Oslo politidistrikt Anne Alræk Solem under en pressekonferanse.

Drapet knyttes til en frontkollisjon på E6 ved Eidsvoll tidlig tirsdag morgen. Der en bil som har kommet i sørgående løp treffer en bil som kjører i nordgående retning i feil felt. Tre personer var involvert ulykken og på stedet får politiet informasjon som medførte til funnet av den døde kvinnen.

Politiet opplyser i at de er i en initialfase av etterforskningen og at de ikke ønsker å gi noen ytterligere opplysninger om den døde kvinnen før hennes identitet er endelig fastslått.

Solem bekrefter at det er en relasjon mellom siktede og avdøde, men vi vil ikke si noe om hva slags relasjon

– Mannen i 20-årene som er siktet er ikke kjent for politiet fra før. Han er innlagt på sykehus med lettere skader. De to som satt i bilen han kolliderte med er lettere skadd, sier Anne Alræk Solem.

Mannen skal framstilles for varetekt i løpet av de neste dagene.

– Det er for tidlig å si noe om motiv og hendelsesforløpet, men politiet har en formening om hvordan kvinnen er drept, sier hun.

Advokat Cathrine Grøndahl er oppnevnt som forsvarer for den siktede mannen.

Oppdateres