Kristiansund-spiller Flamur Kastrati får fire kampers karantene, å ha kalt VIF sin trener for «jævla soper».

Disiplinærutvalget har besluttet å ilegge Flamur Kastrati ilegges 4 kampers karantene for sin uttalelse under Eliteseriekampen mellom Vålerenga Fotball Elite og Kristiansund BK.

Av: Sandra Andersen   2020-10-30 17:12:48 
  Sist oppdatert 2020-10-30 17:12:49 

Kristiansund-spiller Flamur Kastrati får fire kampers karantene, melder Norges fotballforbund. Det har stormet rundt Kristiansund-spilleren etter at han kalte Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo for en «jævla soper» under kampen søndag kveld. I ettertid har han beklaget seg og hevdet at han ikke visste hva ordet betyr.

Nå er dommen klar:

– Disiplinærutvalget har besluttet å ilegge Flamur Kastrati 4 kampers karantene for sin uttalelse under Eliteseriekampen mellom Vålerenga Fotball Elite og Kristiansund BK den 25. oktober 2020, skriver Norges fotballforbund (NFF) i en pressemelding.

KBK skriver i en pressemelding at de tar vedtaket til etterretning og har ingen merknader til dette. NFF fester tillit til Flamur Kastratis om at han ikke visste hva uttrykket han brukte betyr.

– Som vi har gjort rede for i vår forklaring til NFF, deler vi dette synet og har full tillit til Kastratis forklaring, skriver KBK i en pressemelding.

I henhold til vedtaket om fire kampers karantene, vil han være tilgjengelig for spill igjen første gang til bortekampen mot Sarpsborg08 5. desember, skriver KBK.

- - - - ANNONSE - - - -