Kongeparet takker Norge etter 30 år på tronen

Kong Harald og dronning Sonja har nå vært Norges kongepar i 30 år. Foto: Jørgen Gomnes / Det kongelige hoff.

Kong Harald og dronning Sonja har nå vært Norges kongepar i 30 år. De takker befolkningen for både gode, morsomme og triste opplevelser.

Av: Sandra Andersen   2021-01-17 11:35:16 
  Sist oppdatert 2021-01-17 11:35:22 

– Vi opplever et folk som i hele sitt mangfold utviser kreativitet, pågangsmot og utholdenhet. Som ser muligheter – og som fremfor alt bryr seg om hverandre. Over hele Norge møter vi mennesker med en dyp kjærlighet til hjemstedet sitt, til lokalmiljøet og sine medmennesker. Det fyller oss med uendelig glede og stolthet, skriver kongen og dronningen i en hilsen til det norske folk i forbindelse med 30-årsjubileet som kongepar 17. januar.

Kongeparet takker for følget på reisen så langt og benytter anledningen til å se tilbake på flere hundre reiser og besøk rundt omkring i landet gjennom de 30 årene.

– Vi minnes møter med mennesker – på fjelltopper og vidder, ved kysten og i dype skoger, i by og i bygd. Vi har møttes i all slags vær, under alle slags forhold. Vi har delt både gode, morsomme opplevelser – og triste og vanskelige, skriver kongeparet.

De legger til at:

– Vi er dypt takknemlige for at vi bestandig blir tatt så varmt og gjestfritt imot når vi kommer på besøk – uansett hvilken anledning. Det fyller oss med uendelig glede og stolthet.

- - - - ANNONSE - - - -