Kåre Ingebrigtsens første Brann-signering (20) legger opp

Brann-talentet Vegard Skeie har bestemt seg for å satse på noe annet enn fotballen. Foto: Brann.no.

Stoppertalentet Vegard Skeie (20) ble i fjor første nye tilskudd i Brann-stallen etter Kåre Ingebrigtsens inntog som trener. Et halvt år senere legger han opp.

Av: NTB   2021-03-30 12:27:09 
  Sist oppdatert 2021-03-30 12:28:45 

– Jeg kjente på det alt i fjor at jeg ville prøve noe annet enn fotball. Så kom Brann på banen, og jeg ga det en skikkelig sjanse, men nå gir jeg meg. Planen er å ta en utdanning i Forsvaret, sier Skeie til brann.no.

Unggutten skrev i september under en kontrakt med Brann ut 2023-sesongen. Med det ble han første spiller til å slutte seg til klubben etter at Ingebrigtsen ble hovedtrener en måned tidligere.

Skeie ble lånt ut til Øygarden i 1. divisjon mot slutten av fjorårssesongen.

– Det er nok mange som ikke forstår avgjørelsen, men som fotballspiller har man lange dager, og det er trening eller kamp nesten hver helg i året, forklarer 20-åringen.

– Det er ikke noe vondt blod mellom meg, og Brann eller Øygarden. Vi skilles som venner understreker unggutten.

Skeie startet sin fotballkarriere i Nore Neset, men gikk til Os som 13-åring. Der var han frem til han signerte for Brann som 19-åring i 2020.  

– Det er en voksen avgjørelse av Vegard som han har tatt en grundig vurdering på. Fotball på dette nivået krever 100 prosent dedikasjon og innsats og vi ønsker han lykke til videre med sin nye karrierevei, sier daglig leder, Vibeke Johannesen til brann.no.

(©NTB)