Influenser Amalie Snøløs:

– Jeg sa ja. Nå skal jeg skal gifte meg!

I LYKKERUS: Amalie Snøløs skriver på Instagram søndag at hun og kjæresten har forlovet seg. Foto: Skjermdump fra Instagram

Influenceren postet et bilde av seg selv med ring på fingeren.

Influenser og realityprofil Amalie Snøløs (25) og kjæresten Ole Emil Frikstad (27) har forlovet seg. Det røper 25-åringen i et innlegg søndag på sin private Instagram-konto.

«I said yes», skriver Snøløs under et bilde av seg selv med en skinnende forlovelsesring. I innlegget kommer det også fram at frieriet fant sted tirsdag 22. juni.

Bildet har på få minutter fått flere tusen likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til de nyforlovede.

Snøløs, som entret rampelyset da hun deltok på «Farmen» i 2017, avslørte i fjor sommer at hun var blitt sammen med Ole Emil Frikstad Urstad.

Snøløs avslører at paret har vært gjennom et krevende år, men ser nå frem til lysere tider og bryllup i 2022.

Siden «Farmen»-deltakelsen har Snøløs vært å se i flere TV 2-produksjoner, blant annet som deltaker i «Skal vi danse» og som lagleder i «Blipp vs. Snøløs».

Så, hvem er Ole Emil Frikstad Urstad? 

Selv om han er kjæresten til Amalie Snøløs, er han likevel ingen offentlig person. Med sine 305 følgere på Instagram lever han et helt vanlig liv utenfor rampelyset, til tross for at kjæresten har over 200.000 følgere selv.