Irene (31) startet spleis for kjæresteparet Anna og Jone: – Jeg er overveldet over responsen

STØTTE: Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) tapte dessverre finalen i sommerhytta på TV2 torsdag kveld i etterkant har det blitt opprettet en spleis for de unge paret, slik at de en dag kan realisere hyttedrømmen. Foto: TV2

Torsdag kveld startet Irene Sandmoen (31) fra Oslo en spleis-aksjon for kjæresteparet Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) etter at de tapte hytten som de hadde bygget i «Sommerhytta» på Mjøsli i Innlandet fylke. Hun er overrasket over responsen.

I etterkant av finalen har Sandmoen stått iherdig på med og få aksjonen i gang. Hun forteller videre siden dag en har hun hatt de to som favoritter i går kveld kjente hun veldig på det at hun unner det unge paret så veldig en hytte og opprettet spleisen på bakgrunn av dette.

I skrivende stund er det samlet inn mer over 34.000 kroner, og tallet øker for hver gang man oppdaterer siden. 169 personer har gitt et bidrag så langt.

– Jeg hadde ikke forventet så stor giverglede og at det har kommet inn så mye penger på så kort tid er helt overveldende, forteller hun til Avisa-Vest.

– Hvorfor tror du så mange bidrar?

– Jeg tenker de som har valgt og bidra har hatt de enten som favoritt eller at de bare ønsker og støtte det unge paret, sier Sandmoen.

SVÆRT GLAD: Irene Sandmoen (31) fra Oslo startet torsdag kveld en spleis-aksjon for kjæresteparet Anna Rosenlund Skretteberg (23) og Jone Engemoen Hansen (27) etter at de tapte sommerhytta på TV2. – Jeg er overveldet over responsen sier hun ovenfor Avisa-Vest. Foto: Privat

Har hatt kontakt med paret

Jeg har vært i dialog med Anna og de er veldig takknemlig for at jeg hadde opprettet en spleis for de, vi har blitt enige om at spleisen skal gå til første august også får hun pengene på konto.

– Hvor mye tror du kommer inn før første august?

En liten drøm hadde vært om vi hadde bikket hundre tusen. Det hadde vært rimelig stort, sier Irene Sandmoen.

Netttroll

– Hvilke reaksjoner har du fått på opprettelsen?

– Det har vært gode og dårlige tilbakemeldinger, jeg har delt lenken til innsamlingen i forskjellige sommerhytta-innlegg og viste at det kom til å skape litt diskusjon. Men netttrollene bryr jeg meg ikke så mye om, forteller hun.