Ingebrigtsen blir ny Brann-trener: – Det bekrefter klubben på en pressekonferanse

Kåre Ingebrigtsen (54) har signert en kontrakt med Brann ut 2022. Men han leder ikke laget mot Molde. Det gjør assistenttrener Robert Hauge.

NY BRANNTRENER: (Avisa- Vest) – Kåre Ingebrigtsen blir ny Brann-trener annonserer klubben, på en pressekonferanse lørdag kveld.

Av: Sandor Dahl   2020-08-08 16:50:47 
  Sist oppdatert 2020-08-08 17:23:43 

Tilstede på pressekonferansen vat sportssjef Rune Soltvedt, daglig leder Vibeke Johannesen, styreleder Eivind Lunde, kaptein Daniel Pedersen og Kåre Ingebrigtsen som ble presentert som ny hovedtreneren for Sportsklubben Brann.

Ingebrigtsen har tidligere trent: «Ranheim, Bodø/Glimt, Rosenborg, belgiske Oostende og kypriotiske APOEL Nikosia. Den tidligere Manchester City-spilleren har også vært assistenttrener under Kjell Jonevret i Viking».

Med Rosenborg tok han tre seriegull på rad fra 2015. I tillegg tok han to cupgull og kvalifiserte trønderne til gruppespillet i Europaligaen.

Brann ligger på 8. plass på tabellen før starten av helgens serierunde.

Det er bare fem dager siden Lars Arne Nilsen fikk sparken. Etter en hektisk uke med mye spekulasjoner er nå trenervalget ved veis ende.

– Sportssjef Rune Soltvedt åpner med og si at det er med stor glede vi meddeler at Kåre Ingebrigtsen er vår nye trener. Kåre har signert en kontrakt ut 2022 foreløpig, sier Soltvedt.

– Assistenttrener Robert Hauge leder kampen på mandag. Kåre vil ha sin første trening på torsdag, sier han.

Ingebrigtsen: Vi er her for å vinne titler

– Ingebrigtsen innleder med og si han vil først takke styret og administrasjonen i sportsklubben Brann for at de ønsker meg som hovedtrener for Brann. For meg er det en sjanse jeg ikke kunne la gå fra meg, jeg tenkte først å fortsette en periode i utlandet, men da Brann kom på banen var det ikke noe tvil, sier Ingebrigtsen smilende.

– Jeg kommer til Brann for å vinne trofeer. Supporterne her skaper en helt utrolig stemning. Nå vil jeg være en del av det og skape øyeblikk for supporterne, sier Ingebrigtsen på på dagens pressekonferansen i kveld.

Han roser stemningen på Stadion. Han gleder seg veldig til å sitte på riktig benken og få stemningen med seg.

- - - - ANNONSE - - - -