Influencer Mina Jacobsen er klar med ny «Bullet journal» og egen nettbutikk

Influencer Mina Jacobsen er klar med ny «Bullet journal» og egen nettbutikk. Foto: Helene Myhre Østervold

Mina Jacobsen har blitt omtalt som «Norges hemmelige bestselger» (VG, 2019), og nå utgir hun sin tredje «Bullet journal», samtidig som hun lanserer sin egen nettbutikk. «Bullet journal 2022» har et førsteopplag på hele 25.000 bøker!

20 år gamle Mina Jacobsen kom for få år siden inn som et friskt pust på YouTube i Norge.
På få måneder bygget hun seg opp et lojalt og stabilt publikum som fortsatt følger med og elsker hennes gjennomførte visuelle stil, fokuset på kreativitet, DiY og bærekraft.

Mina overrasket også mange da hun i 2018 vant prisen som Årets influencer Livsstil på Vixen Awards.

I 2019 solgte Mina ut to opplag av sin egentegnede «Bullet journal» på under seks uker, og ble av VG omtalt som «Norges hemmelige bestselger».

En alt-i-ett-planlegger

«Bullet journal» er alt-i-ett-planleggeren som hjelper deg med å holde orden på hverdagen.

Jacobsen har laget et kreativt og morsomt oppsett som lar deg fylle inn, fargelegge og sette ditt helt eget preg på sidene. Boka har også blanke sider slik at du kan lage dine egne oppgaver, skrive notater og sette opp lister. Dette er den perfekte kombinasjonen av kalender, dagbok og huskeliste!

– Bullet journaling er en hobby som gir meg kreativt utløp og avkobling i hverdagen. Det hjelper meg å få orden på livet. Det er også deilig å ha noe fysisk, og ikke gjøre alt på skjerm, sier Mina Jacobsen om lanseringen.

Boken og andre håndplukkede favoritter finner du på minajacobsen.no

Foto: Egmont People