Frigir navn etter dødsulykken på riksvei 22 søndag

Det var Pedram Nadiri (25) som omkom i den alvorlige trafikkulykken på riksvei 22 søndag ettermiddag. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad.

Av: Sandor Dahl   2021-04-08 11:07:12 
  Sist oppdatert 2021-04-08 12:17:15 

Det var søndag ettermiddag at den 25 år gamle kongsvinger-mannen døde etter å ha vært involvert i en motorsykkelulykke på riksvei 22, like ved Borgenbrua på Åkrenesletta i Lillestrøm kommune.

Nødetatene sendte store ressurser til stedet og det ble forsøkt livreddende innsats, men livet sto ikke til å redde. Ifølge politiet var dette en singelulykke der ingen andre sjåfører eller kjøretøy ha vært involvert i ulykken.

– Politiet nå er i full gang med å undersøke ulykkesårsak. Det er allerede gjennomført ganske omfattende arbeid det er også gjennomført avhør av flere vitner, men det gjenstår fortsatt en god del etterforskning, sier Bjørn Bratteng, leder for etterforskningsseksjonen i Lillestrøm, til avisen.

Ulykken etterforskes i samarbeid med ulykkesanalysegruppe (UAG) til Statens vegvesen og at politiet i Lillestrøm avventer rapporter derfra. De venter også svar på den tekniske undersøkelsen av kjøretøyet, skriver Romerikes Blad.

- - - - ANNONSE - - - -