Flyr utvider rutetilbudet og lanserer nå Stavanger som nytt reisemål

Flyr lanserer nå nye ruter til mange nordmenns glede og denne gangen er det Stavanger som blir en del av utvidelsen Foto: Pressefoto, Flyr.

Flyselskapet Flyr setter endelig kursen mot Stavanger, med daglige flyvninger til og fra Oslo. Selskapet opplyser at billetter allerede er i salg.

– Stavanger er det reisemålet vi har fått aller flest ønsker om til vårt kundesenter og på sosiale medier. Vi lytter til kundene våre, og derfor er det med glede at vi nå åpner for salg av billetter til og fra vakre Stavanger med svært hyggelige priser, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Ramdahl opplyser at billetter til og fra Stavanger er i salg på flyr.com og i Flyr-appen, men at første avgang er ikke satt til før 31. oktober.

I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Bergen og Trondheim. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august, og så sent som i forrige uke kom Paris, København og Roma inn på rutekartet.

Selskapet varsler også at de kommende ukene vil det komme flere nyheter og flere nye reisemål.

Om Flyr

Flyr er det enkle, ansvarlige flyselskapet. Selskapet flyr deg mellom norske byer og til populære reisemål i Europa.

Flyr er et norsk flyselskap som er skapt for reisende i Norge, og bygget opp med en størrelse, organisasjon og rutetilbud som er tilpasset en hverdag etter koronapandemien. Alle som jobber i Flyr er direkte ansatt i selskapet, med norske lønns- og arbeidsvilkår. Vi teller nå mer enn 70 ansatte, hvorav mange har lang erfaring fra selskaper som SAS, Norwegian, Widerøe og Braathens. Administrerende direktør i Flyr er Tonje Wikstrøm Frislid, som er den første kvinnelige toppsjefen innen luftfart i Norden.