Far og datter knivstukket i Trøndelag – kvinnens samboer en mann i 40-årene er siktet i saken.

En far i 50-årene og datteren hans i 30-årene ble natt til onsdag knivstukket på en privatadresse i Namdalen. Nå er kvinnens samboer siktet.

Av: Sandra Andersen   2020-10-14 09:32:24 
  Sist oppdatert 2020-10-14 09:33:21 

Politiet rykket ut like før klokken 01 natt til onsdag etter å ha fått en nødtelefon om knivstikking i Overhalla kommune i Trøndelag.

På stedet fant politiet to skadede personer, en mann i 50-årene og datteren hans i 30-årene, skriver Trøndelag politidistrikt i en pressmelding.

De to fornærmede ble fraktet med ambulanse til sykehus med ukjent skadeomfang. Onsdag formiddag opplyser politiet at datteren har fått moderate skader og behandles ved Namsos sykehus, mens faren har fått mindre skader.

Tre barn under 18 år var også tilstede i boligen da hendelsen skjedde. Disse har ikke fått noen fysiske skader og blir nå ivaretatt av barnevernet og kommunens kriseteam.

Gjerningsperson pågrepet

En mann i 40-årene ble natt til onsdag pågrepet av bevæpnet politi utenfor Namsos sentrum etter å ha angrepet far og datter med kniv i en boligen.

Den pågrepne mannen er datterens samboer, skriver politiet i en meldingen. Politiet måtte bruke pepperspray i forbindelse med pågripelsen. Han er siktet for mishandling i nære relasjoner, straffelovens paragraf 282.

Vil gjennomføre avhør

– Politiet har iverksatt etterforskning og vil gjennomføre avhør av både den siktede og vitner, samt tekniske undersøkelser på stedet, sier Line Marthe Fuglum Juliussen, etterforskningsleder i ved Trøndelag politidistrikt.

Politiet mener at de har et sterkt mistankegrunnlag, skriver de i pressemeldingen.

– Vi ser at en rask responstid var viktig for å få kontroll på situasjonen, både med tanke på ivaretakelse av de fornærmede og å få pågrepet den nå siktede. Nå er fokuset å gjennomføre avhør, tekniske undersøkelser og kartlegge hendelsesforløpet, sier Fuglum Juliussen.

- - - - ANNONSE - - - -