Etterforsker overgrep mot skoleelev på Jæren – politiet ønsker kontakt med vitner

Tirsdag klokken 13:41 fikk politiet melding om at en jente i barneskolealder var blitt utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skule i Time kommune på Jæren.

Av: Sandor Dahl   2020-09-22 17:01:43 
  Sist oppdatert 2020-09-22 18:06:39 

Overgrepet skal ha skjedd i skogsområdet mellom Lyevegen, Kvartsvegen og oppsiden av Lye ungdomsskule (se kart) en gang mellom klokken 13 og 13:30. Gjerningsmannen beskrives som en voksen mann.

Det skriver Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding tirsdag kveld.

Ingen personer er foreløpig pågrepet. Politiet ønsker kontakt med personer som har sett noe mistenkelig.

– Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som var i skogsområdet i tidsrommet 12:30 og 14:00 politiet ønsker dessuten å komme i kontakt med alle som har opplysninger som kan være av interesse, opplyser leder Bjørn Kåre Dahl for personseksjonen i Sør-Vest politidistrikt.

De er foreløpig tidlig i etterforskningen. Det er gjennomført flere avhør, og det vil bli foretatt flere avhør i løpet av kvelden. Det er også foretatt rundspørringer i det aktuelle området. I tillegg har politiet sperret av det aktuelle området, og gjennomfører nå undersøkelser der.

Nå ønsker politiet tips i saken og kan kontaktes på telefon 02800 eller via tipsportalen til politiet. I tipsløsningen på nett kan man også laste opp bilder.

Kartet viser området hendelsen med skolejenten skal skjedd. Foto: Foto: Sør-Vest politidistrikt.

Politiet ønsker ikke å oppgi detaljer om jentes tilstand eller hvordan hun blir ivaretatt.

Saken oppdateres!

- - - - ANNONSE - - - -