Etter mer enn et tiår legges serien «Keeping Up with the Kardashians» ned…

Etter 14 år, 20 sesonger, hundrevis av episoder og flere spinn off-serier. Har familien bestemt seg for at den 20. sesongen neste år blir den siste…

Realityserien «Keeping up with the Kardashians» legges ned. Fra venstre Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kim Kardashian og Kendall Jenner. Arkivfoto.
Av: Redaksjonen   2020-09-12 16:34:00 
  Sist oppdatert 2020-09-13 16:45:19 

«Det er med tungt hjerte vi har tatt den vanskelige avgjørelsen som familie å si farvel», skriver Kim Kardashian på Instagram tirsdag kveld, flere av seriens profiler har delt samme melding.

De oppgir ingen grunn til nedleggelsen.

– Vi har bestemt oss for å avslutte denne veldig unike reisen, heter det videre i uttalelsen.

Serien ble første gang sendt i 2007 og har gjort familien Kardashian-Jenner verdensberømt.

«Vi er mer enn takknemlig for alle som har fulgt oss disse årene, gjennom gode tider og tunge tider, glede, tårer, mange forhold og barn. Vi vil alltid sette pris på de flotte minnene og utallige personene vi har møtt på veien», skriver hun videre.

«Uten KUWTK ville jeg ikke vært der jeg er i dag. Jeg er så utrolig takknemlig overfor alle som har sett på og støttet meg og familien min de siste 14 årene. Denne serien har gjort oss til de vi er, og jeg vil for alltid stå i gjeld til alle som har spilt en rolle i å skape våre karrièrer og forandret vårt liv for alltid.»

Også Kholé Kardashian melder at det er slutt etter sesongen som skal vises tidlig i 2021.

– Jeg er for emosjonell for å uttrykke meg akkurat nå. Forandringer er vanskelig, men noe man også trenger noen ganger, skriver hun på Instagram.

Den nye sesongen av «Keeping up with the Kardashians» starter 17. september. Siste sesong vil gå på lufta tidlig i 2021. Dermed gjenstår to sesonger før det er slutt.