Erna inviterer til – digital kaffeslabberas for innbyggerne i Bergen og omegn

– Det er på den måten man kan ta en kaffe med folk nå for tiden, så derfor inviterer jeg, sier statsminister Erna Solberg (H) til Bergensavisen. Foto: Høyre.

Du må stille med både kaffe og kopp selv. Under kan du melde deg på for en prat alene med Solberg.

Av: Sandra Andersen   2020-11-15 11:09:45 
  Sist oppdatert 2020-11-15 11:09:47 

Statsminister Erna Solberg (H) inviterer til en digital kaffekopp i lunsjen tirsdag 17. november fra 11:15, det skriver Statsministerens kontor (SMK) i en pressemelding.

Invitasjonen gjelder i denne omgang deg som bor i Bergen og omegn. Om du har noe du ønsker å prate med statsministeren om, skriver de videre.

Vil du melde deg på? Klikk deg inn her

Vil høre hva folk har og si

– Det er på den måten man kan ta en kaffe med folk nå for tiden, så derfor inviterer jeg, sier statsminister Erna Solberg (H) til BA.

Det er noe hun aldri har gjort tidligere, men hun forteller at det er viktig for henne å høre hva bergenserne tenker på og brenner for nå om dagen.

– Bor man for eksempel på Askøy, så får man lov til å melde seg på. Man må også stille med både kaffe og koppen selv, understreker hun.

Solberg forteller at hun har tatt mange kaffekopper med folk for å høre om det de vil snakke om.

– Det er mye forskjellig folk er opptatt av. Noen er opptatt av politikken, mens noen snakker om ganske private saker eller om ting de synes er vanskelig sier hun til avisen.

- - - - ANNONSE - - - -