En mann i 20-årene er kjørt til Haukeland universitetssykehus etter at en bil kjørte i fjellveggen i Fløyfjellstunnelen i Bergen.

Bergen: (24/7 NYHETER.NO) – Klokken 02:33 natt til tirsdag fikk politiet melding om en trafikkulykke i Fløyfjellstunnelen, meldingen gikk ut på at en bil hadde kjørt i fjellveggen i utløpet av nordgående tunnelløp i retning Bergen nord.
Av: Malin Andersen, Frilansjournalist   2020-07-14 06:45:36 
  Sist oppdatert 2020-07-14 06:45:37 

– Det ble først meldt at vedkommende var fastklemt, men dette stemte ikke.

Mannen var alene i bilen, og skal ifølge politiet ha vært våken da nødetatene kom frem. Han var våken og bevisst etter ulykken, og politiet var i kontakt med vedkommende. Skadeomfanget er ikke kjent, men vedkommende var bevisst når han ble kjørt til Haukeland universitetssykehus i ambulansen.

– Han snakket med mannskapene og var ikke fastklemt, men han måtte ha hjelp til å komme seg ut av en sperret dør, sier operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt til 24/7 NYHETER.NO.

Det er ifølge Halleraker ikke mistanke om at mannen har kjørt i ruspåvirket tilstand.

– Sjåføren ble fratatt førerkortet på stedet, og det er opprettet sak, sier operasjonslederen.

Fløyfjellstunnelen ble stengt frem til klokken 04:23 tirsdags morgen.

– Det var en del materielle skader på bilen, og Statens vegvesen var på stedet for å undersøke om veien eller tunnelveggen hadde fått skader. I denne perioden ble Bryggen åpnet for trafikk, sier Halleraker. 

- - - - ANNONSE - - - -