Elverum: Gjerningsmann død etter fallskader

Mannen som politiet søkte etter i forbindelse med fredagens knivstikking av en kvinne på Elverum, døde fredag kveld av skadende opplyser politiet.

Av: Sandor Dahl   2020-10-30 21:29:28 
  Sist oppdatert 2020-10-30 21:41:36 

– Etter omfattende søk etter antatt gjerningsperson i et skogsområde vest for Glomma fant politiet personen. Han hadde klatret opp i et tre, og falt ned på bakken. Det ble iverksatt livreddende førstehjelp på stedet og personen ble fraktet til sykehus, hvor han ble erklært død som følge av skadene etter fallet, skriver Innlandet politidistrikt i en pressemelding seint fredags kveld.

Personen var i besittelse av en kniv da han ble funnet, men det er for tidlig å si noe om dette kan være kniven som ble brukt ved knivstikkingen.

Politiet har ingen sikker identitet på personen og arbeider for å få varslet pårørende. Det sees videre på om dette kan være samme personen som politiet har lett etter i forbindelse med innbrudd ved Terningmoen leir og en psykisk ustabil person.

Politiet ble tidligere i kveld gjort kjent med at helsetilstanden til kvinnen i 50-årene som ble påført stikkskader i halsregionen er stabil og hun ble fraktet til Ullevål sykehus.

Politiet bekrefter at kvinnen ble knivstukket ute på egen eiendom og politiet er så langt ikke kjent med at det er vitner til selve hendelsen. Hun fikk selv varslet andre tilstedeværende i huset.

Alt tyder så langt på at kvinnen var et tilfeldig offer, skriver politiet.

Spesialenheten for politisaker er rutinemessig orientert, og vi kan ikke foreløpig gi flere opplysninger om forhold knyttet til den ettersøkte personens dødsfall, står det i meldingen.

Politiet fortsetter med taktisk og teknisk etterforskning i saken og vil ikke gi ytterligere opplysninger i saken i helgen så fremt det ikke fremkommer noe vesentlig.

- - - - ANNONSE - - - -