Dette er de nye Farmen kjendis-deltakerne

KLARE: Disse tolv kjendisene er klare for å kjempe om seieren i den sjette sesongen av Farmen kjendis. Foto: Foto: Espen Solli / TV 2

Tolv kjendiser er klare for å kjempe om seieren i den sjette sesongen av Farmen kjendis.

Innspillingen av den sjette sesongen av Farmen kjendis er godt i gang, hvor tolv kjendiser har reist 100 år tilbake i tid, til Bøensætre gård i Aremark kommune. Også denne sesongen er det Tiril Sjåstad Christiansen (26) som er programleder for det populære TV 2-programmet.

I seks uker skal kjendisene kjempe mot hverandre, til én av dem står igjen som vinner av Farmen kjendis 2022.

Sjette sesongen av Farmen kjendis blir ikke å se på TV-skjermen før i 2022, men allerede nå kan AV avsløre hvilke kjendiser som er med.

Dette er de nye Farmen kjendis-deltakerne:

Dorthe Skappel (58), God kveld Norge-programleder

Foto: Espen Solli / TV 2

Dorthe Skappel jobbet som modell, før hun ble hele Norges God kveld Norge-dronning. Det har hun vært i 25 år. I tillegg har hun hatt stor suksess med med strikkemerket sitt, Skappel.

Shabana Rehman (44), komiker

Foto: Espen Solli / TV 2

Rehman havnet i søkelyset høsten 2020, da stiftelsen hun er daglig leder for, Født Fri, fikk økonomiske kutt, da det ble kjent at stiftelsen hadde rotet med pengestøtten.

Isak Dreyer (26), fisker (Norges Tøffeste)

Foto: Espen Solli / TV 2

Fiskeren fra nord, Isak Dreyer, imponerte alle da han stakk av med seieren i NRK-programmet Norges Tøffeste denne våren. Likevel er det ingen kjepphøy Dreyer som drar inn på Farmen kjendis-gården.

Niklas Baarli (32), God kveld Norge-programleder

Foto: Espen Solli / TV 2

God kveld Norges Niklas Baarli er en annet tilskudd til årets Farmen kjendis-gjeng. Han gleder seg til å dra inn på det han omtaler som en «slankecamp». I mellomtiden tar Alexandra Joner (31) over rollen som programleder i God kveld Norge, sammen med Marte Bratberg (31).

Kjersti Grini (49), tidligere håndballspiller

Foto: Espen Solli / TV 2

Med 1003 landslagsmål er Kjersti Grini ned mest-scorede håndballspilleren gjennom tidene for det norske kvinnelandslaget i håndball. Grini har både deltatt i Mesternes Mester og 71 grader nord. Nå gleder hun seg til å få testet seg på Farmen kjendis.

Ingrid Simensen (27), journalist

Foto: Espen Solli / TV 2

Ingrid Simensen er journalist og tidligere radioprogramleder for Norske Tilstander på NRK P3. I 2020 avslørte derimot hun og medprogramleder Tete Lidblom (35) på direkten at programmet skulle legges ned, og at de sluttet i NRK P3.

Vebjørn Selbekk (52), redaktør i Dagen

Foto: Espen Solli / TV 2

Redaktør i dagsavisen Dagen Vebjørn Selbekk gjør sin reality-debut i den nye sesongen av Farmen kjendis. 

Sophie Elise Isachsen (26), influenser

Foto: Espen Solli / TV 2

Influenser Sophie Elise Isachsen har lagt et omstridt år bak seg, tidligere i år vant hun årets Gullbarbie (Det er en kåring fra Redd Barnas ungdomsorganisasjon – Press på hvem som får unge til å føle seg verst, journ.anm).

Heine Totland (50), artist

Foto: Espen Solli / TV 2

Heine Totland er en norsk musiker. Han vokste opp på Totland på Moster. Totland har klassisk utdannelse og var en av initiativtakerne bak mannskoret Gli Scapoli. Han har deltatt i flere musikaloppsetninger til Bømlo Musikallaug, blant annet Jesus Christ Superstar, Les Misérables og Chess i Moster Amfi på Bømlo.

Øyunn Krogh (25), influenser

Foto: Espen Solli / TV 2

Øyunn Krogh ble et kjent fjes for mange, da hun sammen med kjæresten Levi Try (24) vant fjorårets sesong av Sommerhytta.

Nå er Krogh klar for et nytt reality-eventyr og tar steget inn i Farmen-kjendis.

Adam Ezzari (22), artist og skuespiller

Foto: Espen Solli / TV 2

Adam Ezzari er for de fleste kjent fra NRK-suksessen Skam, og i senere tid som artisten Ezzari.

Mini Jakobsen (55), tidligere fotballspiller

Foto: Espen Solli / TV 2

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er tidligere fotballspiller (venstreving/spiss) Jakobsen har spilt for en rekke lag, blant annet Bodø/Glimt og Rosenborg Ballklub. Han var aktiv på elitenivå fra 1984 til han la opp i 1999. Han spilte totalt 65 landskamper for Norge.

Alle disse Farmen kjendis deltakerne kan du se på TV2 i 2022.