Debatt:

Kjære medstudenter – trenger man virkelig å bruke høye hæler overalt?

Så kjære medstudenter hva er vitsen med å komme på skolen i høyhælte støvletter? Spør innleggskriver. Illustrasjonsfoto: Pixabay.
Dette er et debattinnlegg. Innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter. Meninger og analyser er skribentens egne.

Jeg sitter på skolebiblioteket en tirsdag morgen. Lydene av heftige hæl-klamp som kommer bortover nærmer seg. Lyden er såpass høy at folk flere seter unna meg snur seg i undring og irritasjon. Jeg titter opp ifra pensumboken som jeg sitter og leser, der kommer en av mine medstudenter gående med høyhælte støvletter bortover som en «flodhest» den klampende lyden som treffer bakken bli sterkere og sterkere.

Jeg kjenner at det begynner å boble inni meg for over hennes hensynsløse oppførsel mot sine medstudenter på biblioteket der det skal være stille og for det andre må det være noe sinnsykt ubehagelig å gå med høye hæler igjennom en hel skoledag.

Det jeg kan si er at det er mildt sagt er ekstremt irriterende med klakkende sko inne på stillerommene når du sitter og leser pensum.

Så kjære medstudenter hva er vitsen med å komme på skolen i høyhælte støvletter?

Vær snill, vis hensyn!