De siste serierundene i Eliteserien er offentliggjort – det kommer til å bli intenst

Sjekk det heftige programmet for Eliteserien.

Av: Sandor Dahl   2020-11-24 11:12:09 
  Sist oppdatert 2020-11-24 11:12:11 

– NFF vil takke alle berørte parter for utvist fleksibilitet og imøtekommenhet i en sesong som er spesiell og særskilt krevende, sier konkurransedirektør Nils Fisketjønn i Norges Fotballforbund (NFF) i en pressemelding.

I dialog med klubbene har forbundet i samarbeid med Norsk Toppfotball, Fotball Media og Discovery Networks blitt enig om følgende prinsipper:

  • Stor fleksibilitet når det gjelder bruk av reservearena og haller
  • Strammere tidsplan med flere midtukekamper
  • Tid til to dager med trening etter karantene
  • Kun siste serierunde går samtidig mot normalt de to siste
  • Tre netter mellom hver kamp (tre netter på hjemsted).

– For Eliteserien fremskynder vi kamper og tar i bruk midtukene fremover. Dette innebærer serierunder onsdag 2. og 9. desember med unntak av en kamp torsdag 10. desember. Med dette er vi ferdig med nest siste serierunde 10. desember for de fleste klubbene. Grunnet deltakelse i Europa League må Moldes kamper utsettes og spilles 13. og 16. desember, sier Fisketjønn.

– Siste serierunde er, som før, berammet til lørdag 19 desember. I tillegg til at vi blir ferdig med flere kamper noe tidligere en planlagt, åpner dette for å gjennomføre utsatte kamper hvis vi skulle være så uheldig å få smitte inn i lagene, fortsetter han.

– NFF vil takke alle berørte parter for utvist fleksibilitet og imøtekommenhet i en sesong som er spesiell og særskilt krevende, avslutter Fisketjønn.

- - - - ANNONSE - - - -