BT: Kåre Ingebrigtsen til Bergen

NY BRANNTRENER: (Avisa- Vest) – Ifølge Bergens Tidendes kilder, lander Kåre Ingebrigtsen i Bergen i ettermiddag for å bli Brann-trener.

Av: Sandor Dahl   2020-08-08 11:07:39 
  Sist oppdatert 2020-08-08 11:07:42 

Ingebrigtsen er mannen Brann går for. Lørdag lander han i Bergen med det formålet å bli Branns neste trener, noe VG var først til å melde.

Det er usikkert om Ingebrigtsen vil få med seg noen inn i et trenerteam i Brann. Klubben har hatt som utgangspunkt at den nye treneren må «overta» apparatet som allerede er i klubben – blant annet med fungerende trener Robert Hauge, som var assistent under Rikard Norling og Lars Arne Nilsen.

Ingebrigtsen har tidligere trent: «Ranheim, Bodø/Glimt, Rosenborg, belgiske Oostende og kypriotiske APOEL Nikosia. Den tidligere Manchester City-spilleren har også vært assistenttrener under Kjell Jonevret i Viking».

Med Rosenborg tok han tre seriegull på rad fra 2015. I tillegg tok han to cupgull og kvalifiserte trønderne til gruppespillet i Europaligaen.

Likevel fikk han sparken i 2018, etter en turbulent arbeidskonflikt som til slutt endte i rettsapparatet. Her vant 54-åringen frem på alle punkter.

I februar i år fikk han sparken i kypriotiske APOEL Nikosia etter bare 46 dager i jobben. Siden har han vært arbeidsløs, og han kan derfor flytte til Bergen uten at Brann må kjøpe ham fri.

Brann trenger en ny trener etter at Lars Arne Nilsen fikk sparken forrige uke. Nilsen fikk fem år i klubben.

Brann ligger på 8. plass på tabellen før starten av helgas serierunde.

- - - - ANNONSE - - - -