Vestland:

Bakehuset advarer mot feilpakket brød – ber forbrukere med melkeallergi være obs!

Bakehuset AS i Vestland fylke skriver i en pressemelding at noen brød av typen «Våre groveste Matpakkebrød skåret» er pakket i feil pose.

Bakehuset i Vestland fylke skriver i en pressemelding at noen brød av typen «Våre groveste Matpakkebrød skåret» er pakket i feil pose. De er lagt i poser merket «Våre groveste Havrebrød skåret» og på disse posene er ikke melkepulver deklarert.

For å være på den sikre siden overfor forbrukere med melkeallergi vil vi informere om at det er en risiko for at de kan ha fått feil brød hvis de har kjøpt «Våre groveste Havrebrød skåret».

«Våre groveste Havrebrød skåret» kjennes igjen på havredekor på skorpa. «Våre groveste Matpakkebrød skåret» er uten dekor.

Brødet er dagsferskt og gjelder kun «Våre groveste Havrebrød skåret» som er kjøpt i dag torsdag 20.05.2021 i KIWI, MENY, SPAR, Joker, Nærbutikken og Bunnpris i Vestland fylke.

Forbrukere som har fått feil brød kan ta kontakt med sin butikk for å få et nytt brød eller få refundert kjøpet heter det i pressemeldingen.