APRILSNARR – 1. april Vipps-mobil erstatter tradisjonelle telefonnummer med emojinummer

– Vi vet at unge mennesker i større og større grad utrykker seg visuelt gjennom alt fra, ja, emojier til Tik Tok-videoer og GIF-er, og derfor føltes emojinummer egentlig som et helt naturlig neste steg, sier produktsjef Tonje Foss Kløve, for Vipps-mobil. Foto: VIPPS.

Som en del av den nye mobilsatsning gir Vipps-mobil, som første norske mobiloperatør, deg nå muligheten til å bytte ut ditt gamle telefonnummer med et unikt og personlig emojinummer.

Av: Sandor Dahl   2021-03-30 11:46:00 
  Sist oppdatert 2021-04-02 13:02:42 

– Ideen om å gjøre noe med det tradisjonelle, tallbaserte telefonnummeret var noe vi festet oss ved tidlig i arbeidet med hvordan Vipps kunne fornye, forenkle og bringe litt mer humør inn i en litt selvhøytidelig kategori. Da det viste seg at emojinummer var en reell mulighet, satte vi alle kluter til, sier produktsjef Tonje Foss Kløve, for Vipps-mobil i en pressemelding.

Ifølge Vipps fungerer det slik:

1. Gå inn på Vipps-emojinr.no
2. Fyll inn de åtte emojiene du ønsker i emojinummeret ditt
3. Sjekk tilgjengeligheten til emojinummeret
4. Er emojinummeret ledig kan du reservere det.
5. Vipps så ble «90121995» til «regnbue-tacoskjell-palme-muskelarm-fersken-snøkrystall–telt-delfin»

– Vi vet at unge mennesker i større og større grad utrykker seg visuelt gjennom alt fra, ja, emojier til Tik Tok-videoer og GIF-er, og derfor føltes emojinummer egentlig som et helt naturlig neste steg. Med emojinummer kan kundene våre lage noe som er helt unikt og personlig. Det synes vi er fint, legger Foss Kløve til.

- - - - ANNONSE - - - -