Alle NAV-kontorene i Bergen stengt i dag

Alle NAV-kontorene i Bergen er stengt for fysisk oppmøte i dag, tirsdag 21. september. (Foto: Sandor Dahl)

Kommunen jobber nå med å ta vare på ansatte som er rammet av den tragiske hendelsen ved NAV Årstad mandag. Alle Nav-kontor i Bergen er stengt for fysisk fremmøte tirsdag 21. september, opplyser Bergen kommune.

Én ansatt har omkommet og én ansatt er fysisk skadet etter hendelsen

Alle Nav-kontor i Bergen er stengt for fysisk fremmøte tirsdag 21. september. Kontoret til Nav Årstad vil holde stengt hele uken etter gårsdagens knivdrap. Det opplyser kommunikasjonsrådgiver Birgitte B. Lygre i Nav Vestland.

De andre Nav-kontorene i Bergen er stengt ut dagen.

– Vi tar en avgjørelse om videre åpningstider til de andre kontorene i løpet av dagen, opplyser Lygre.

– Det er tragisk at noe sånt skjer på en av arbeidsplassene våre. Nå tenker vi aller mest på de som ble skadd og de andre som var til stede på kontoret. NAV-kontoret skal være en trygg plass å jobbe, og en trygg plass å komme for både ansatte og de som trenger oss, sier direktør i NAV Vestland, Anne Kverneland Bogsnes. 

Tar vare på berørte

– Vi jobber nå med å bearbeide det som har skjedd og ta vare på våre ansatte. Ansatte får nå bearbeide hendelsen sammen og de som trenger det vil få individuelle hjelpetilbud. Vi har også kontakt med tidligere ansatte som kjenner den omkomne, og vi jobber også med å støtte de pårørende som nå står i en helt forferdelig situasjon, sier kommunaldirektør for arbeid, sosial og bolig, Tommy Johansen.

Brukere som trenger akutt økonomisk krisehjelp, kan ringe telefon 408 08 908.