Aksel Lund Svindal overtar som programleder for «Mesternes mester»

Nyheten kommer bare kort tid etter at det mandag ble kjent at Dag Erik Pedersen som nevnt gir seg som programleder.

Av: Sandor Dahl   2021-03-09 11:22:48 
  Sist oppdatert 2021-03-09 11:22:48 

Tirsdag morgen skriver NRK at alpinstjernen Aksel Lund Svindal blir ny «Mesternes mester»-programleder etter at Dag Erik Pedersen gir seg etter tolv sesonger.

– Jeg er virkelig stolt og smigret over å bli spurt, sier Svindal til NRK, og fortsetter:

– Det var veldig overraskende, og neppe noe jeg ville ha tenkt på å gjøre hvis jeg ikke selv hadde vært med i «Mesternes mester» denne sesongen.

Nyheten kommer bare kort tid etter at det mandag ble kjent at Dag Erik Pedersen som nevnt gir seg som programleder.

Gir seg på topp

– Det ble tolv sesonger – fra jeg var 48 år til jeg nå er over 60 år. Det har vært fine år, men også noen tøffe tak privat. Da har det vært godt for meg å ha «Mesternes mester» å holde fast i og se frem til, sier Dag Erik Pedersen til NRK.

– Dette har vært et TV-eventyr. Seertallene denne sesongen har vært fantastiske. Jeg kan ikke tenke meg at vi noen gang kommer til å slå de seertallene. Etter at vi kom hjem til Norge og spilte inn i Arendal, var på mange måter ringen sluttet for meg. Jeg ville gi meg på topp, sier han til kanalen.

- - - - ANNONSE - - - -